Angela Schijf voor Sterren op het doek Kiek Haket Omroep Max

Ben je geïnteresseerd in een werk van mijn hand? Dat kan.

U kunt een paar keer model zitten of ik maak een foto. Bij kinderen werk ik alleen met foto, want stilzitten is voor hen echt te veel gevraagd. Het liefst maak zelf de foto, ik kom dan langs, of u komt langs in mijn atelier. Dan nemen we de tijd voor een fotosessie. Wilt u graag een schilderij van een bestaande foto die veel voor u betekent; dat kan ook. Deze moet alleen wel echt van goede kwaliteit zijn.

Voor een portretopdracht is de aanloop heel belangrijk. We bespreken wat uw wens is. Welke stijl, welke emotie, welk kleurenpalet spreekt u aan. Ook maken we samen een keuze in materiaal. Ik werk in principe altijd met olieverf, maar ik gebruik verschillende dragers: natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld jute en hout, maar ik werk vooral op klassiek linnen. Op aanvraag maak ik ook graag tekeningen met potlood of pastel.

Hou er rekening mee dat het maken van een olieverfschilderij  gemiddeld 3 weken in beslag neemt. Tussendoor vraag ik u om te komen kijken. Zo bent u betrokken bij het hele proces. Een portret is maatwerk. Voor prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Op dit moment neem ik tijdelijk geen portretopdrachten aan.

 

Mail vrijblijvend voor meer info en vragen over een portretopdracht: kiekhaket@gmail.comBewaren