Angela Schijf voor Sterren op het doek Kiek Haket Omroep Max

Ben je geïnteresseerd in een werk van mijn hand? Dat kan.

Je kunt een paar keer model zitten of ik maak een foto. Bij kinderen werk ik alleen met foto, want stilzitten is voor hen echt te veel gevraagd. Het liefst maak zelf de foto, ik kom dan langs, of je komt langs in mijn atelier. Dan nemen we de tijd voor een fotosessie. Wil je graag een schilderij van een bestaande foto die veel voor je betekent; dat kan ook. Deze moet alleen wel echt van goede kwaliteit zijn.

Voor een portretopdracht is de aanloop heel belangrijk. We bespreken wat je wens is. Welke stijl, welke emotie, welk kleurenpalet spreekt je aan. Ook maken we samen een keuze in materiaal. Ik werk op het moment  veel op natuurlijke materialen zoals jute, ruw linnen, hout, stamhout, mocht jezelf iets moois in de schuur hebben liggen, het kan (gemiddeld) allemaal. Maar gewoon opgespannen katoen kan natuurlijk ook! Ik werk graag met olieverf maar op verzoek  kan ik ook met andere materialen als acryl, potlood of krijt werken.

Hou er rekening mee dat het maken van een werk gemiddeld 3 weken in beslag neemt. Tussendoor vraag ik je om te komen kijken. Zo ben je betrokken bij het hele proces. Een portret is maatwerk. Het is heel lastig om een prijs te noemen.

Op dit moment neem ik tijdelijk geen portretopdrachten aan.

 

Mail vrijblijvend voor meer info en vragen over een portretopdracht: kiekhaket@gmail.comBewaren